Vplyv verejných výdavkov na štruktúru hospodárskeho rastu - Péliová, Jana, 1976-
Neustály tlak na znižovanie verejných výdavkov a dôraz na ich efektívne využívanie. Sledovanie efektívnosti verejných výdavkov. Tri metódy merania výkonnosti a efektívnosti verejných výdavkov - výkonnosť verejného sektora, efektívnosť verejného sektora a Data envelopment analysis.