Inovatívne spôsoby výučby podnikateľského vzdelávania na stredných školách - Solík, Ján
Kľúčové kompetencie podnikateľských zručností potrebných pre trh práce v znalostnej ekonomike. Aplikácia inovatívnych a zážitkových foriem vzdelávania, inšpiratívne formy a projekty. Využiteľnosť inovatívnych nástrojov vo výučbe podnikateľského vzdelávania. Projekty, "Kvalitní v škole - úspešní v živote" a "Business Schoolgames".