Fondy Európskej únie ako nástroj zvyšovania regionálnej konkurencieschopnosti - Vagaská, Jaroslava
Analýza fondov EÚ ako dôležitého zdroja financovania umožňujúceho zvyšovanie konkurencieschopnosti slovenských regiónov. Koncept regionálnej konkurencieschopnosti. Zdroje financovania regionálnej konkurencieschopnosti. Predsvtupové fondy, štrukturálne fondy.