Charakteristika komunikácie v štrukturálnych fondoch z hľadiska zmiernenia dopadov hospodárskej krízy v Slovenskej republike - Drgová, Alexandra
Základné charakteristiky komunikácie v štrukturálnych forndoch, stručný obraz komunikačných tokov, ktoré vznikajú medzi zúčastnenými subjektami v komunikačnom procese a ktorých kvalita predurčuje v mnohom výsledný efekt, ktorým je získanie finančných zdrojov z európskych štrukturálnych fondov. Dôležitosť komunikácie v tomto procese hlavne v súčasnej etape globálnej finančnej a hospodárskej krízy.