Stratégia vybraného nástroja sociálnej práce - sociálnych služieb v košickom samosprávnom kraji - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Sociálna práca, významný nástroj sociálnej starostlivosti o človeka. Sociálne služby v Košickom samosprávnom kraji. Poskytovanie sociálnych služieb a disponibilné zdroje Košického samosprávneho kraja. Prienik medzi sociálnou prácou, ekonomikou a interdisciplinárne riešenia. Sociálne služby na Slovensku a špecializačná stratégia.