Organizačná kultúra najväčšej mestskej časti v meste Košice - Bašistová, Alena
Typy a názory na fungovanie organizačnej kultúry v najväčšej mestskej časti v Košiciach. Kultúra v štátnej i verejnej správe. Metódy a prieskum organizačnej kultúry. Analýzy a určenie typu kultúry a subkultúry. Dominantná a želateľná kultúra. Pracovný a funkčný typ kultúry, prepojenie článkov organizácie. Doržiavanie formálnych predpisov.