Komunikačný proces a modely vnútropodnikovej komunikácie - Mečiar, Tomáš
Komunikačný proces v podniku a interná komunikácia medzi jednotlivými úrovňami riadiacich štruktúr. Vzájomná informovanosť a riešenia pracovných problémov. Racionálne a emocionálne faktory a skresľovanie sprostredkovanej informácie. Vnútorné problémy komunikačného procesu v podnikoch pôsobiacich v SR.