Finančné služby v reflexii ekonomického znalectva - Littvová, Veronika
Pojem finančný trh. Vývoj finančného trhu. Vývojové trendy na svetových trhoch. Ekonomické znalectvo. Charakteristika odvetví odboru Ekonómia a manažment a ich prepojenie na finančné služby.