Energetický dialóg Ruska a Európskej únie - Glavatskich, Maria
Dôležitosť otázky energetickej bezpečnosti vo vzájomných vzťahoch Ruska a Európskej únie. Úloha a miesto Ruskej federácie na svetovom plynovom trhu. Tendencie v exporte ruského plynu. Európska únia a jej energetická stratégia.