Hodnotenie ekonomickej dimenzie čínsko-taiwanských vzťahov - Fertaľová, Mária
Politické riešenie taiwanskej otázky v historickom kontexte. Vývoj zahraničnoobchodných vzťahov. Interdependencia ako nástroj politického tlaku.