Historická genéza a etapy vývoja ochrany medzinárodných investícií - Budjač, Milan
Všeobecne ku genéze ochrany medzinárodných investícií a jej fundamentov. Historické etapy vývoja ochrany medzinárodných investícií. Znárodňovacie a vyvlastňovacie opatrenia v rozvojových krajinách. Absencia relevantných zmluvných nástrojov zakotvujúcich zaobchádzanie a najmä ochranu medzinárodných investícií.