Využitie fiškálnej a monetárnej politiky v čase finančnej a hospodárskej krízy v SR - Lennerová, Ivana, 1979-
Fiškálna a monetárna politika pôsobia na ekonomiku krajiny rôznymi spôsobmi s cieľom stabilizovať negatívne javy na svetovom trhu. Nástroje na presadzovanie základných ekonomických cieľov štátu. Členstvo Slovenska v EÚ a fiškálna politika SR v čase krízy.