Vznik, rast a podnikateľský úspech obchodnej firmy Tesco - Jamnický, Peter
Historický vývoj obchodnej firmy Tesco. Politika predaja. Podpora rozmachu firmy globalizačnými tendenciami vo vývoji globálnej ekonomiky.