K vybraným aspektom vyhodnocovania rozvojovej pomoci - Ščepán, Michal
Analýza problematiky vyhodnocovania rozvojovej pomoci z pohľadu prístupov, zainteresovaných subjektov, časového uplatnenia a druhov hodnotenia.