Multikriteriálne hodnotenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky - Bobáková, Viktória
Podpora inovačného rozvoja na Slovensku. Výdavky na výskum a vývoj v rokoch 2002-2008. Inovačná výkonnosť ekonomiky. Indikátory inovačných inputov a outputov 2007. Inovácie si nevyhnutne vyžadujú štátnu pomoc a podporu tak, ako je to v ostatných priemyselne vyspelých krajinách.