Inovácie a ekonomický rast - Vidová, Jarmila, 1967-
Ekonomický rast, ekonomický rozvoj a ich vzájomné súvislosti. Inovácie a inovačný potenciál krajiny. Úloha inštitúcií vo vytváraní podmienok pre výskum a vývoj.