Východiská formovania hospodárskej politiky po vstupe SR do eurozóny - Vincúr, Pavol
Hodnotenie vývoja makroekonomických veličín v Slovenskej republike. Vývoj pridanej hodnoty v národnom hodpodárstve a v priemysle za niektoré vybrané roky. Podiel výdavkov na vedu a výskum za roky 1993-2007. Porovnanie Slovenskej republiky s Fínskom a Švédskom.