Aktuálne problémy zdokonaľovania kvality života domácností SR po vstupe do eurozóny - Holková, Vieroslava
Proces zdokonaľovania kvality života slovenskej populácie ako nevyhnutný proces s množstvom ekonomických problémov. Terajšia kvalita života obyvateľov SR odzrkadľuje skutočnosť, že do jej štruktúry a obsahovej náplne po roku 1989 radikálnym spôsobom vstúpilo utváranie trhovej ekonomomiky. Kvalita života našich domácností je zatiaľ pod dominantným tlakom klasickej štruktúry spotreby. Podiel výdavkov podľa sfér kvality života. Štruktúra výdavkov podľa krajov SR v roku 2007.