Dosahovanie inovačnej výkonnosti na príklade Fínska - Havettová, Miroslava
Podporovanie znalostnej ekonomiky by malo byť pre každú krajinu prioritou. Jedným zo štátov, z ktorých môžeme čerpať konkrétne návrhy a opatrenia, je aj Fínsko. Svojou vytrvalou a strategicky zameranou podporou vedy a výskumu je v súčasnosti jednou z krajín dosahujúcou vysokú mieru pridanej hodnoty, ktorá spočíva v silnej orientácii na zavádzaní inovácií do výrobného procesu.