Projekty verejno-súkromného partnerstva - záchranca verejných financií? - Chandoga, Roman
Nová forma financovania veľkých a nákladných projektov prostredníctvom verejno-súkromného partnerstva. Zhodnotenie vhodnosti alebo nevhodnosti použitia takéhoto financovania štátnych projektov.