Vinohradníctvo a vinárstvo ako priorita politiky Ministerstva pôdohospodárstva Slovenskej republiky - Fülöp, Peter
Vybrané problémy vinohradníctva na Slovensku. Problémy rozvoja vinárstva. Dovoz a vývoz vína. Legislatíva platná vo vinárstve a vinohradníctve.