Rôzne názory na hospodársku politiku vlády v čase ekonomickej recesie - Lábaj, Martin, 1982-
Protikladné tvrdenia týkajúce sa riešenia súčasnej hospodárskej recesie, ktorá bola spustená finančnou krízou v septembri 2008. Rôzne pohľady na úlohu vlády v čase recesie a možnosti štátnych zásahov na jej zmiernenie. Nutnosť venovať sa štúdiu teórií ekonomických cyklov, pokiaľ sa chceme v uvedených protirečivých stanoviskách zorientovať a zaujať k nim postoj.