Úloha inovácií v rozvoji firmy - Čimo, Jozef
Inovačná stratégia firmy a postup strategického zamerania. Podniková kultúra a určenie cieľov dotvára budúci obraz podniku. Úloha inovácií a uvádzanie nových tovarov a služieb na trh. Aké produkty preferujú zákazníci ? Integrácia obchodu a marketingu, vývoja a výroby. Inovačný vývoj a hodnotový systém ľudí.