Etická a ekonomická solidarita v súčasnom krízovom prostredí - Alexy, Július, 1926-2024
Etika v podnikaní. Sociálna etika. Formy rastu - fyzický rast v prírode, lineárna forma rastu a exponenciálny rast. Rast na peňažnom trhu. Vznik finančnej krízy v USA. Politika lacných peňazí. Príčina súčasného stavu - prehnaná spotreba na jednej strane a na strane duhej väčšia chudoba.