Komparatívna analýza citlivosti zmien zamestnanosti na dynamiku produkcie - Morvay, Karol, 1973-
Vzťah medzi dynamikou rastu ekonomiky a dynamikou rastu zamestnanosti v slovenskej ekonomike. Výška prahu rastu zamestnanosti. Kritický pohľad na ukazovateľ prahu rastu zamestnanosti. Súvislosti medzi rastom zamestnanosti a hrubou pridanou hodnotou v sektoriálnom pohľade.