Princípy a metódy tvorby študijných programov vybranej zahraničnej univerzity - Hudáková, Ivana, 1976-
Vymedzenie pojmov štúdijný program a akreditácia študijného programu na Slovensku. Rozvoj a implementácia nového akreditovaného programu na Wirtschaftsuniversität in Wien.