Stratégia regionálneho a územného rozvoja Slovenska - Buček, Milan
Definovanie regionálneho problému a jeho riešenie rozvojovým procesom. Regionálny rozvoj a jeho strategické priority. Stratégia územného (sídelného) rozvoja a rozvoja regionálnej a lokálnej správy SR. Rozhodujúce strategické priority na uskutočnenie rozvoja v jednotlivých krajoch SR.