Hlavní aktéři globální války proti terorismu (GWOT), jejich sociální sítě alokativní a autoritativní zdroje - Eichler, Jan
GWOT - The global war on terorism. Globálny terorizmus a jeho základná sociologická charakteristika. Hlavní aktéri medzinárodnej bezpečnosti v dobe globálneho terorizmu. Sociálne siete hlavných aktérov medzinárodnej bezpečnosti v dobe globálneho terorizmu. Sociálny kapitál hlavných aktérov medzinárodnej bezpečnosti v dobe globálneho terorizmu.