Zemská kôra vydáva svoje tajomstvá - Bezák, Vladimír
V tomto roku predstavil kolektív vedcov a technikov verejnosti Prehľadnú geologickú mapu Slovenskej republiky v mierke 1:200 000. Mapa je vizitkou kvality slovenskej vedy a techniky a predstavuje významný úspech z domáceho i medzinárodného hľadiska. Slovensko ako geologický unikát. Osobitné poslanie kartografie. Praktický prínos máp.