Využitie satelitného monitoringu Zeme v geografických informačných systémoch - Kusendová, Dagmar
Využitie satelitov a zariadení diaľkového prieskumu Zeme (DPZ) na monitorovanie zemského povrchu. Satelitný monitoring a diaľkový prieskum Zeme. Satelitný monitoring Zeme a geografické informačné systémy.