Pedagogickí zamestnanci po novom - Tichý, Miroslav
Celosvetová kríza pedagogickej profesie. Situácia v Európskej únii. Zvyšovanie kvality vzdelávania. Postavenie pedagogických zamestnancov na Slovensku. Zákon o pedagogických zamestnancoch č. 317/2009 Z.z. Kritériá pre výkon pedagogickej a odbornej činnosti. Kategórie pedagogických a odborných zamestnancov. Hodnotenie a starostlivosť o pedagogického a odborného zamestnanca.