Zmeny v školskej legislatíve - Kováčiková, Eva
Zákon o štátnej správe v školstve a školskej samospráve. Výkon štátnej správy v školstve - vykonáva obec. Samosprávny kraj ako ďalší článok v systéme štátnej správy v školstve. Kompetencie samosprávneho kraja. Krajský školský úrad. Štátna školská inšpekcia. Ministerstvo školstva SR a jeho výkon druhostupňovej štátnej správy.