V rebríčku TOP 500 v strednej Európe si slovenské firmy udržali pozície
Výsledky stredoeurópskeho rebríčka CE TOP 500 spoločnosti Deloitte, ktorý bol zostavený na základe tržieb firiem pôsobiacich v strednej Európe. Výrazný pokles výrobného odvetvia. Výnimka v rámci stredoeurópskych krajín - Poľsko. Prvých 20 spoločností z TOP 500. Prvých 10 spoločností z oblasti výroby, nehnuteľností a automobilového priemyslu. TOP firmy na Slovensku.