Obligatórne audity komerčnej poisťovne - Vachálková, Ingrid
Finančný audit účtovnej závierky poisťovne. Špecifiká finančného auditu komerčnej poisťovne. Zohľadnenie finančných rizík, analýza finančného umiestnenia. Porozumenie poistným produktom. Systém provízií. Proces zaistenia. Špecifiká vnútorného auditu v komerčnej poisťovni. Správa o výsledkoch činnosti útvaru vnútorného auditu.