Boj proti daňovým rajom sa zostruje
Biela, šedá a čierna listina a ich vplyv na medzinárodné daňové plánovanie. FATF (Financial Action Task Force) a pranie špinavých peňazí. Medzinárodná výmena údajov vo vzťahu k daniam. Definícia daňového raja podľa OECD. Príklady čiernych listín vybraných krajín.