Výskum stavu elektronického obchodu v slovenskom priemysle - Vajda, Viliam
Výskum elektronického obchodu v slovenskom priemysle. Potenciál krajín a firiem udržať si konkurenčnú schopnosť. Investície do sektora IKT, služieb, ekonomický rast a zamestnanosť. Elektronické obstarávanie a pojem E-sourcing. On-line predaj a nákup. Analýzy dopadu IKT na firemnú produktivitu a výkonnosť.