Európa potrebuje novú poľnohospodársku politiku - Rabbinge, Rudy
Zrod Spoločnej poľnohospodárskej politiky (Common agricultural policy-CAP). Pôvodné zámery a nevyhnutnosť zmien v CAP. Päť pilierov pre reformu poľnohospodárskej politiky.