Strategie boje s cenovými slevami - Field, Peter
Nadmerné zľavňovanie cien niektorých svetových značiek s cieľom prežiť súčasnú ekonomickú recesiu. Príklady značiek, ktoré úspešne obnovili svoju cenovú hladinu a tým aj ziskovosť. Voľba iných, výhodnejších foriem konkurenčného boja. Ako sa vyhnúť komoditizácii.