Krize jako příležitost? - Dráb, Radek
Ako sa v odbobí súčasnej krízy pozerajú českí manažéri na investície, ako hodnotia jej dopady na predaj, na značku a ako nájsť východisko z krízy, zisťoval prieskum GFK a reklamnej agentúry TBWA. Manažéri hľadajú úspory predovšetkým vo výrobe, nasleduje predaj a marketing. Väčšina manažérov zastáva názor, že kríza ovplyvňuje podnikanie a to najviac negatívnym spôsobom. Určité percento manažérov považuje za dôležité investovať do marketingovej komunikácie a hľadať netradičné riešenia s cieľom odlíšiť sa od konkurencie. Pôsobenie krízy na značky. Iba malé percento manažérov má pocit, že kríza ohrozuje existenciu ich podnikania.