Privátne značky - záruka kvality a nízkej ceny - Kašiar, Ján
Požiadavky na potravinovú bezpečnosť potravín. Kvalita výrobkov - certifikácia systémov. Obchodné reťazce a ich reklamné kampane o predaji tovarov pod privátnymi značkami. Význam privátnych značiek - záruka kvality a nízkych cien.