Multikultúrna komunikácia - Orieščíková, Alena
Komunikácia s občanmi iných kultúr. Multikultúra. Postoj druhej kultúry. Verbálny a neverbálny prejav. Prispôsobenie sa prostrediu, v ktorom pôsobí príslušník inej kultúry. Stotožnenie sa s firemnou kultúrou.