Ako sa učiť v priebehu akcie - metóda "AAR" - Všetečka, Petr
Metóda operatívneho hodnotenia AAR (angl. Afrer Action Review) vznikla v americkej armáde a dodnes je považovaná za základnú metódu manažmentu vedomostí pre zabezpečnenie učenia sa v priebehu akcie. Čo je metóda AAR a kedy ju použiť. Postup operatívneho spätného hodnotenia AAR.