Správa o zavedení eura a jeho dopadoch na slovenskú spoločnosť k 30. 6. 2009
Zhodnotenie vplyvu zavedenia eura v druhom štvrťroku 2009 z pohľadu technického prechodu na novú menu vrátane informačných systémov a komunikácie s občanmi a z pohľadu makroekonomických vplyvov na ekonomiku SR.