Kde sa skladujú Talenty - Remeňová, Katarína, 1982-
Zabezpečenie dlhodobého budovania rozvoja ľudských zdrojov a jeho využitie pre rozvoj podniku. Spektrum aktivít určených k motivácii a rozvoju zamestnancov. Work-life balance (WLB), filozofia vytvárania harmónie medzi pracovným a súkromným životom. Nástroj dosahovania a zvyšovania výkonnosti podniku.