Medzinárodná arbitráž investičných sporov definícia a aktuálne problémy - Chovancová, Katarína
Medzinárodné investičné spory sú rozhodované prevažne v medzinárodnej arbitráži, t.j. v rozhodcovskom konaní. Súčasné problémy medzinárodnej arbitráže investičných sporov - zovšeobecnenie. Aktuálne problémy tejto dynamickej oblasti.