Zákon Slovenskej národnej rady č. 323/1992 Zb. zo 6. mája 1992 o notároch a notárskej činnosti ...
Zákon SNR o notároch a notárskej činnosti (Notársky poriadok) v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 304/2009 Z.z. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa k tomuto zákonu.