Zákon č. 586/2003 Z.z. zo 4. decembra 2003 o advokácii ...
Zákon č. 586/2003 Z.z. o advokácii a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (Živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 304/2009 Z.z.