Řízení daní - Roe, Jana
Riešenie daňových rizík v poisťovníctve. Povinnosť kontrolovať riziko (Solvency II) a daňové procesy súvisiacích rizík. Efektívny systém pre identifikáciu dokumentácie v oblasti daní z príjmov. Medzinárodné účtovné štandardy U.S. GAAP a IFRS. Metodika FIN 48 a daňové pozície spoločnosti.