Využitie metódy typológie pre skvalitňovanie marketingovej terminológie - Tkáčiková, Jarmila
Vývojové etapy marketingu na Slovensku. Všeobecné tendencie súčasného obdobia rozvoja marketingu. Návrh modelu terminologických problémov.