Urychlit oživení evropské ekonomiky - Karel, Ondřej
Kroky EÚ k riešeniu krízy prezentované na jarnom zasadaní Európskej rady (stretnutie hláv štátov a vlád EÚ) a na Londýnskom zasadnutí G20. Navrhované zmeny v oblasti dohľadu nad finančným trhom a zmiernenie dopadov krízy na občanov EÚ. Európska komisia (EK) vydala 4.marca 2009 vyhlásenie Európskej rady s názvom Driving European Recovery (Urýchliť oživenie európskej ekonomiky).